7 APRIL 2017: WE ARE BACK!

1 NACHT – 13 ART VENUES – 130 KUNSTENAARS - 125 PERFORMANCES 17.500 M² ART, DRINKS, BITES & BEATS - 1 AFTER PARTY

KOOP NU JE TICKETS! > DOWNLOAD PROGRAMMA >

Vrijdag 7 april 2017 is het eindelijk weer zover: Museumnacht Maastricht! Na het grote succes van de eerste editie openen dit jaar maar liefst 13 art venues hun deuren van 20.00 tot 01.00 uur! Met één ticket kun je een avond lang genieten van alle excentrieke hedendaagse kunstuitingen, waardevolle historische artefacten, mind-blowing performances,cutting edge video-art en muzikale tunes.

BIGGER, BETTER, BOLDER & BRIGHTER!
Naast de vaste exposities word je verrast met een spraakmakend programma vol performances, workshops, artists talks, exclusieve rondleidingen, previews, drankjes, bites & beats. Van dj tunes, Zuid-Koreaanse jazz en een carnavalsband tot poetry slam en de vocals van Elvis. Van een bonte avond met showhonden en soft porno in een geschilderd Europees universum, tot 'a Passion for TASCHEN', Intensive Care,'Things that go Bump' en volop leven in de bierbrouwerij.

De gratis hop-on hop-off bussen zorgen ervoor dat je niets hoeft te missen. En niet getreurd als je cultuurhonger om 01.00 uur nog niet gestild is, want de Muziekgieterij zorgt voor een spraakmakende dit-wil-en-mag-je-niet-missen afterparty tot 05.00 uur! Helaas is die afterparty al uitverkocht ;-(
Geen reden om niet te gaan. Sluit de avond dan maar swingend af bij bijvoorbeeld Complex Maastricht. Moet je wel even een apart ticket voor boeken. Want daar geldt het Museumnacht ticket niet voor.


Museumnacht tickets zijn via deze link te koop! Boek snel.

En nog een keer!

Voor degene die het niet halen om alle locaties op één avond te bezichtigen of graag nog eens terug willen komen: je Museumnacht Maastricht polsbandje kan t/m 30 april 2017 ingeruild worden voor één gratis herhaalbezoek bij één van de instellingen (m.u.v. afterparty locatie: Muziekgieterij).


Museumnacht Maastricht 2017 is een initiatief van B32, Boekhandel Dominicanen, Bonnefantenmuseum, Brouwerij Bosch, Bureau Europa, Centre Céramique, Drukkunstmuseum, Lumière Cinema, Marres, Museum aan het Vrijthof, Museum Sjoen Limburg, Muziekgieterij, Natuurhistorisch Museum en Van Eyck.
De 2e editie vindt plaats tijdens de Nationale Museumweek (3-9 april 2017).

Museumnacht Maastricht 2016 foto flashback >


Korte flashback video Museumnacht 2016