Praktische informatie

Alles wat je moet weten over Museumnacht Maastricht.

Openingstijden

De deelnemende locaties zijn tijdens Museumnacht Maastricht op vrijdag 7 april 2017 geopend van 20.00-01.00 uur. De afterparty vindt plaats in de Muziekgieterij van 00.00 uur tot 05.00 uur (<18 jaar tot 03.00 uur).


Polsbandje in ruil voor ticket!

Bij je eerste bezoek aan een van de art venues ontvang je, na het scannen van je uitgeprinte ticket, een passe-partout in de vorm van een polsbandje. Hiermee kun je de hele avond overal naar binnen én kun je gratis gebruikmaken van de speciale hop-on hop-off bus. Indien je in het bezit bent van combi-ticket incl. afterparty, ontvang je een polsbandje die je ook toegang verleent tot de Muziekgieterij afterparty. Let op: er kan gevraagd worden naar je studentenpas. Zorg dus dat je die bij je hebt.

Jonger dan 18 jaar?

Dan kan er tot 03.00 uur gedanst worden tijdens de afterparty in de Muziekgieterij. Sorry, dat zijn regels waaraan we ons moeten houden!

Programmaboekje

Dankzij het heldere programmaboekje hoeft niemand iets te missen. Deze is vanaf maart online te downloaden en zolang de voorraad strekt gratis verkrijgbaar bij alle locaties tijdens de Museumnacht. In dit boekje vind je onder andere praktische informatie, een handig overzicht van het programma en een plattegrond met daarop de locaties en bushaltes.

Hop-on hop-off bus

Lopen is de beste manier. Fietsen is ook goed. Zelfs joggen kan. Maar er rijden ook vier speciale hop-on hop-off Museumnacht bussen van Arriva. Deze brengen je niet alleen gratis van A naar B, maar zorgen ook al voor de nodige beleving door het programma van CODE043 en YOUNG OFFICE! Haltes: Centre Céramique > Bonnefantenmuseum > Tongersestraat nr. 53 > Vrijthof > Boschstraat/Festi Village > Wilhelminasingel.

Gratis (museum)bezoek t/m 30 april 2017

Ook na de Museumnacht is je polsbandje geld waard. Gooi hem dus niet weg! Tot en met 30 april kun je deze namelijk inruilen voor één gratis entree bij een van de deelnemende venues (m.u.v. afterparty locatie: Muziekgieterij).

Blijf je slapen?

Museumnacht Maastricht heeft alvast een aantal hoteltips voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze hier >