STIL.het paviljoen_DSC3473.jpg

STIL.het paviljoen
Silent Disco

Bij de Timmerfabriek trekt tevens een levensgrote verlichte stolp jouw aandacht. Het laat je plots even stilstaan. Midden in de volop bruisende Museumnacht! Zet een koptelefoon op en ga op reis met Hoge Fronten. Geniet van een 20 minuten durende Stille Disco, waarin componist en DJ, Jolle Roelofs, muziek gerelateerd aan het thema STIL. ten gehore brengt.

> 20:00 - 01:00 / Pleintje Timmerfabriek

Meer info

< Overview

Hoge Fronten/Lieke Benders

Onder leiding van theatermaker Lieke Benders brengt Hoge Fronten theatrale programma’s vanuit een zuidelijke invalshoek naar universele thema’s op landelijk en internationaal niveau. In verschillende samenwerkings-verbanden produceert Hoge Fronten sinds 2010 voorstellingen voor zowel volwassenen als voor kinderen.

STIL.het paviljoen is onderdeel van het traject STIL. Hoge Fronten/ opende in januari 2017 STIL.het lab in Klooster Wittem. Van hieruit creëert Lieke Benders vier jaar lang samen met anderen theatrale uitingen die de stilte belichten in al haar verschijnings- en verdwijningsvormen. Tot en met 2020 werkt Hoge Fronten rond verschillende deelthema’s. Elk jaar ontstaat er een museumzaal. Samen vormen zij uiteindelijk de reizende tentoonstelling STIL.het museum, die in 2020 te zien zal zijn in Nederland en België.

www.hogefronten.nl