< Overview

Al rennend de nacht in

Wil je al joggend van locatie naar locatie zo veel mogelijk van de Museumnacht zien? Neem dan deel aan de Museumnacht Maastricht Running Tour! Maastricht Running Tour stelt de route en het tijdschema zo samen dat je op elke plek kunt genieten van het programma én de sfeer. Het enige wat je hoeft te doen is een regulier Museumnacht Maastricht ticket online of bij de voorverkoopadressen te kopen en je op te geven via info@maastrichtrunningtours.nl (onderwerp: Museumnacht).


Er zijn geen extra kosten aan verbonden! Je krijgt zelfs een gratis reflectie vest. Let op: er kunnen maar 15 renners mee. Reserveer dus snel!

www.maastrichtrunningtours.nl

pexels-photo-262333.jpg

The (un)Lucky 13 Tour
van Meet Maastricht (SOLD OUT!)

Het avondprogramma van Museumnacht Maastricht is natuurlijk overweldigend leuk! Kun je geen keuze maken? Dan heeft Meet Maastricht de oplossing! Neem deel aan de 'The (un)Lucky 13 Tour' en laat je door Meet Maastricht verrassen door hun keuze aan hoogtepunten van de nacht.

De tour is gratis, maar je kunt alleen deelnemen aan de tour als je vooraf in het bezit bent van een geldig regulier Museumnacht Maastricht ticket!

Start: Museum aan het Vrijthof
Duur: 20:30 - 23:30
Taal: Engels
Reserveer: Helaas is het niet meer mogelijk om hier aan deel te nemen. De tour is uitverkocht!